Известие

Collapse
No announcement yet.

Здравейте на всички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте на всички

Здравейте на всички в този страхотен форум за страхотни автомобили.
    От няколко дена толкова много се запалих по алфа 146, че всеки ден се ровя и гледам къде какви продават, просто тотално ми взе акъла тази кола . Наскоро един познат си взе фиат мареа 98год.. за около 4500лв... и тогава реших да се поровя за италианските автомобили колко вървят...и срещнах Алфа 146................ полудях по тази кола......... естествено става въпрос за вида и, защото не съм имал удоволствието да карам такава...., а вида й е страхотен...... типично по италиански...
    Вече я искам ... много......................
    Но от много четане за колата главата ми почна да се обърква... Гледам в мобиле.бг цените им са от 3500 до 6-7000 лв....
    Та мисълта ми е дали бихте могли да ми дадете малко насока към това каква да бъде алфата... боксер, туин спарк....какви дефекти излизат... скъпа ли е подръжката... и дали в Бургас има такива които рабират от Алфи
    Благодаря Ви предварително и силно се надявам скоро да стана част от смейството на АЛФА РОМЕО.

Колата да е с ГОЛЯМ ДВИГАТЕЛ

препоръчвам ти 2.0 ТС ако харесваш бензин

и 1.9 ЖТД ( не ТДИ ) ако харесваш дизел

Винаги по-скъпата е по хубава.
    Гледаш да е максимално нова след 98 >
    Всичко да и работи и да не е износен салона.

Компромис е 1.8 ТС

Гледаш да няма много тунинги от предните собственици ( волани..... и т.н. )

Хубаво е да е с оригинални джанти или по-хубави.

Водиш я на диагностика при Бобо и си ти

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
      ...1.9 ЖТД ( не ТДИ ) ако харесваш дизел...
      какво му е па на ТДИ-то
      Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
      sigpic

Comment

ми лично мнение

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

то мн ясно че по-добре ЖТД отколкото ТД но все пак
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

Нов шофьор ли си ? Първа кола ли ще ти бъде алфата?
            sigpic33201
            930 Quattroporte

Comment

Благодаря за отговорите....
              Не съм нов шофьор в момента карам Ситроен ЗХ, а преди това потроших на приятелката ми Опела в един стълб

Comment

Първоначално публикувано от plamen1981
                Благодаря за отговорите....
                Не съм нов шофьор в момента карам Ситроен ЗХ, а преди това потроших на приятелката ми Опела в един стълб
                Ако смяташ да трошиш в стълб и алфичозата по-добре не я купувай-имай милост колега
                155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4
                Powered by ...
                sigpic

Comment

Re: Здравейте на всички

От няколко дена толкова много се запалих по алфа 146, че всеки ден се ровя и гледам къде какви продават, просто тотално ми взе акъла тази кола . Наскоро един познат си взе фиат мареа 98год.. за около 4500лв... и тогава реших да се поровя за италианските автомобили колко вървят...и срещнах Алфа 146................ полудях по тази кола......... естествено става въпрос за вида и, защото не съм имал удоволствието да карам такава...., а вида й е страхотен...... типично по италиански...
                  Но от много четане за колата главата ми почна да се обърква... Гледам в мобиле.бг цените им са от 3500 до 6-7000 лв....
                  Та мисълта ми е дали бихте могли да ми дадете малко насока към това каква да бъде алфата... боксер, туин спарк....какви дефекти излизат... скъпа ли е подръжката... и дали в Бургас има такива които рабират от Алфи
                  Благодаря Ви предварително и силно се надявам скоро да стана част от смейството на АЛФА РОМЕО.

ей колеги как така никой не каза една добра дума за боксера? Аз мога да кажа на колегата да не се колебае да вземе и боксер, защото е СУПЕР РАЗБИРА СЕ ПЪЛЕН РЕСПЕКТ КЪМ ТС
                  Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                  i dvete begachki

Comment

Re: Здравейте на всички

Първоначално публикувано от RaggaJungle

ей колеги как така никой не каза една добра дума за боксера? Аз мога да кажа на колегата да не се колебае да вземе и боксер, защото е СУПЕР РАЗБИРА СЕ ПЪЛЕН РЕСПЕКТ КЪМ ТС
                    Веднага казвам БОКСЕР тва е твоя мотор
                    1.146 с боксер мотор е по евтина и неотсъпва на тс версиите освен по мощност имам предвид 1.8 и 2.0тс
                    2.Обслужването и направо смешно в сравнение с тс като в пари е в пъти по-скъпо масло,ремъци,свещи и др
                    3.Най- добре 1.6 боксер с клима
                    Това е при положение, че искаш да се возиш евтино и надеждно
                    Ако не, взе ми си 146 TI наистина скъпа, но страшна машина
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
                    Alfa Romeo 33

Comment

Ми аз карам боксер 1.6 103 коня и съм лудо влюбен в тая кола!!! Чак жената ревнува и нарича красавицата ми дебелогъза италянка. Не чакай от алфата нисък разход или евтина подръжка но си заслужава да знаеш!!!
                      sigpic33201
                      930 Quattroporte

Comment

а така, мерси колеги и нека обобщим: и боксер да си вземеш и туин спарк да е. ВСЕ Е АЛФА така че не се колебай взимай я и бягай
                        Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                        i dvete begachki

Comment

Абе аз не бих отказал да сменя моя боксер за едно ТС 3.2 знам, че няма такова но все пак ...

Но боксера наистина си е по-евтин за поддръжка като цяло. Не трябва да се изключва факта, че боксер след 96-та няма.
                          Алфа Ромео 146 '96 1.6i 8v Boxer, Mercedes Benz C 200 '01

Comment

А сега де
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Аз съм много доволен от моята така че не се чуди
                              безплатни обяви
                              Моята 166

Comment

Working...
                              X